Plumbing Sumbat | Masalah Sinki Dapur Tersumbat / Paip Bocor / Tandas Sumbat – Kami Boleh Membantu!

Anda sedang mencari tukang paip area Shah Alam, Setia Alam, Meru, Klang dan Subang Jaya? Kami boleh buat kerja plumbing segala benda tersumbat seperti sinki dapur sumbat, sinki bilik air tersumbat, tandas tersumbat

Renovation Rumah Shah Alam Renovate Rumah Setia Alam Ubahsuai Rumah Klang Subang Jaya

Kami pakar dalam kerja-kerja yang berkenaan dengan sumbat sepert tandas tersumbat, sinki dapur sumbat atau bocor, paip air patah / bocor / sumbat dan sebagainya.

Tandas Tersumbat

Masalah yang selalu berlaku di rumah kediaman ialah tandas duduk tersumbat. Flush banyak kali tetap terapung hasil buangan.

Tandas cangkung juga tidak lari dari masalah seperti terdapat bendasing yang mengakibatkan masalah sumbat.

Sinki Dapur Sumbat

Masalah utama sinki dapur sumbat adalah lemak dari sisa-sisa memasak seperti minyak masak, ayam daging, tepung susu / gandum dan sisa-sisa makanan.

Lemak makanan ini kalau dibiarkan ianya akan mengeras hingga susah untuk di keluarkan. Sekiranya sudah susah untuk dikeluarkan maka terpaksa harus dibuat paip baru. Untuk mengelakkan agar lemak boleh berkuran adalah dengan memasukkan air panas pada lubang paip yang tersumbat.

Sinki Bilik Air Sumbat

Sinki bilik air (jand basin) juga sering tersumbat akibat rambut. Masalah ini mudah diselesaikan dengan sendiri. Tapi jika masih tidak berjaya mestilah memanggil plumber untuk membantu.

Floor Trap Bilik Air Sumbat

Pada floor trap selalu sumbat oleh helaian rambut, pasir, habuk, lumut atau hakisan siman lantai. Malah kadang-kadang sabun dan berus gigi juga menyebabnya ianya tersumbat.

.

KONTRAKTOR RENOVATION RUMAH SHAH ALAM, KLANG & SUBANG
Nak Renovate Rumah? Ubahsuai Dapur? Renovate Bilik Air? Kami Boleh Bantu!
Nak Buat Gate? Buat Garden? Buat Swimming Pool? Hubungi Kami Sekarang!
Hubungi: RIZMAN 017-349 9240 Tekan Untuk Whatsapp

Renovate Rumah Shah Alam Renovation Rumah Selangor Ubahsuai Rumah
Peluang Mendapatkan Job / Projek Renovation Rumah Juga Dibuka Kepada Kontraktor Renovation. Hubungi Rizman Untuk Maklumat Lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *