Plumbing Sumbat | Masalah Tandas Tersumbat / Bocor – Upah Plumber Baiki Atau Tukar Baru

Tandas duduk sebenarnya agak susah tersumbat jika pemasangan paip dibuat dengan sempurna.

Tambahan pula tandas duduk mempunyai water block atau letter S pendek sehingga kalau ada barang yang terjatuh ke dalam mangkuk tandas senang anda nampak dan keluarkan.

Renovation Rumah Shah Alam Renovate Rumah Setia Alam Ubahsuai Rumah Klang Subang Jaya

Tetapi masalah tandas duduk tersumbat akan berlaku jika penggunanya suka memasukkan bendasing seperti tisu atau tuala wanita ke dalamnya untuk di flush.

Tandas cangkung pun sebenarnya hampir sama, tetapi sebahagian kontraktor ada yang memasang water block atau letter S ke dalam sehingga kalau ada sesuatu terjatuh susah kita untuk melihat dan mengambilnya.

Upah baiki tandas tersumbat biasanya antara RM150 hingga RM300 (atau lebih) bergantung kepada tahap masalah. Jangan risau. Kami akan datang melihat dan memberi tahu kos upah baiki tandas sumbat di rumah anda sebelum meneruskan kerja.

Selalunya kami ambil upah kerja dalam RM180 hingga RM300, tetapi sekiranya kalau harga itu akan lebih dari RM300 kami akan beri tahu dahulu sebelum kami teruskan untuk kerja-kerja baikpulih,

 

KONTRAKTOR RENOVATION RUMAH SHAH ALAM, KLANG & SUBANG
Nak Renovate Rumah? Ubahsuai Dapur? Renovate Bilik Air? Kami Boleh Bantu!
Nak Buat Gate? Buat Garden? Buat Swimming Pool? Hubungi Kami Sekarang!
Hubungi: RIZMAN 017-349 9240 Tekan Untuk Whatsapp

Renovate Rumah Shah Alam Renovation Rumah Selangor Ubahsuai Rumah
Peluang Mendapatkan Job / Projek Renovation Rumah Juga Dibuka Kepada Kontraktor Renovation. Hubungi Rizman Untuk Maklumat Lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *